källarrum, trappa till höger, vattenhjul till vänster

Vad har fastnat i turbinen? (online)

Hjälp guiderna att ta reda på vad som hänt i Pumphuset. Det verkar som om något har fastnat i turbinen!? Prova ett digitalt på Pumphuset, fullt av skoj, utmaningar och överraskningar! Alltid med hållbarhet i fokus.

Genom involverande övningar och mystik tar klassen reda på vad som fastnat i turbinen och vad som är bäst att göra med skräp! Vi klättrar hela vägen från Pumphusets djupaste rum upp till översta steget i ”avfallstrappan”.

Lämplig ålder: åk 3-6
Praktiska tips: ni behöver en dator i klassrummet med lämpligt ljud och kamera, vi kommer överens om vilket forum vi träffas i, exempelvis Teams, Zoom, Google Meet
Hur lång tid tar besöket? 30 - 40 min och klassen får dessutom tillgång till material att använda före och efter besöket.
Vad kostar det? Alla våra besök är kostnadsfria

Lär mer i klassrummet!

Att tillämpa kunskaperna ger så mycket mer! Prova ett uppdrag där ni förbättrar den egna återvinningen. Ni kan också fördjupa era kunskaper med resurserna här på skolwebben!